Historia:

Här i detta garage startade år 1990 den enskilda firman
Glenn Johansson Bygg. Här fanns tillgång till rikt och planhyvel, fräs, sågbord, ett mindre virkesförråd samt en liten kontorsdel med en dator.
I början på 2004 bildades G Johansson Byggnads AB och den administrativa delen flyttade in i ett kontorsrum i boningshuset. Detta kontor bestod av 2 skrivbord, datorer, skrivare och en snabb internetuppkoppling. Härifrån sköttes allt fram till 2011 då delar av verksamheten flyttades till Kungsbacka.


Under 2011 gick flytten till nya lokaler på Kabelgatan 2 i Kungsbacka där vi hyr en övervåning med kontorsrum, omklädningsrum, kök, konferensrum och ett varmförråd. Vi har även ett kallgarage där vi förvarar ställnings-material och annat smått o gott.


Efter lång väntan kunde vi äntligen den 1 oktober 2014 flytta in i våra nya ändamålsanpassade lokaler, på Kabelgatan 2, cirka 86 meter sydost om vårt gamla kontor. Där har vi kontoret på övervåningen och lunchrum för gubbarna med omklädnings-möjligheter och andra härliga faciliteter på våningen under i direkt närhet med vårt garage.


Efter tuffa förhandlingar så har vi köpt en fastighet på Hammerö i Kungsbacka. Hit kommer vi att flytta in i januari 2017.
Här kommer finnas 2 kontor på övervåning och 3 styck kontorsplatser på nedre våning inkl. ett fika och omklädningsrum för gubbarna. Här finns både värme och fiber, vad mer kan man önska sig (kall öl finns i kylen också).
Varmt välkomna att besöka oss på Nejlikevägen 2, Katarina o Glenn.

Välkommen till G Johansson Byggnads AB
"den lilla byggar'n med de stora resurserna"